fredag 2. desember 2011

Selvgjort er velgjort

Med kjøkken sånn nokonlunde på plass (bortsett frå alle detaljane), er kvardagen på vei tilbake. Me endte opp med induksjonstopp. Men me kasta ikkje den gamle keramiske ovnen av den grunn. Den fungerte på nødkjøkkenet vårt i kjellaren i byggeperioden, og nå har Sindre fått ein fast installert 60x60x90 smørbrødgrill i kjellaren. Så då fulgte me Enova sitt råd tross alt, om å ikkje kaste ein steikeovn som virker  :) Me valgte og å behalde dei gamle overskapa frå1959, slik at me sparte litt materialer. Med litt maling vart dei rektig så snasne


Forrige veke fekk me tatt opp siste rest av avlinga frå hagen. Utav det fekk me potet- og jordskokkpuré, samt rosenkål, som vart tilbehør til ribba (som desverre ikkje får same gode klimastempel)

Jordskokkane var ganske kule egentlig. Den eine ligna på Knerten. Tar med eit bilde av rosenkålplanten og. Den var faktisk veldig fin. Og bildet er tatt ute i hagen i slutten av november!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar